Borstel voor horren

Wij leveren mohair borstels als halffabrikaat uit voorraad. Deze borstels zijn geschikt voor ons universele horprofiel. De rug van elke borstel is 6,7 of 6,9 mm breed. Deze past in een borstelslot van 7,5 mm breed bij 1,5 mm hoog.

De borstel is verkrijgbaar in 3 hoogtes. Deze hoogte is inclusief de rug:

  • 4 mm
  • 10 mm
  • 15 mm 

De 4 mm hoge borstel combineert u met een hor voor een aluminium kozijn of een voorzethor, die op de dag gemonteert wordt. De borstel is op de platte kant van het horprofiel vastgemaakt. Op die manier zorgt de borstel ervoor dat de hor het kozijn niet beschadigt. De 4mm borstel is verkrijgbaar in grijs en zwart en is verpakt op rollen van 500 strekkende meter.

De meest gebruikelijke borstel is de 10 mm borstel. Deze borstel bevestigt u op de kopse kant van het universele horprofiel. Dit type horprofiel is geschikt voor kunststof en houten kozijnen. De borstel zorgt voor afdichting van de zijkant. De 10 mm borstel is verkrijgbaar in grijs en zwart en is verpakt op rollen van 225 strekkende meter.

De 15 mm borstel is een alternatief voor de 10 mm borstel. Verder wordt deze borstel ook gebruikt om inmeetfoutjes snel op te lossen. De 15 mm borstel is verkrijgbaar in grijs en zwart en is verpakt op rollen van 110 strekkende meter.

Alle borstels zijn gemaakt van materiaal dat zowel in de buitenlucht als in de zon te gebruiken is. 

Kijkt u voor de mogelijkheden in onze catalogus.                

Let op: Dalupo levert alleen aan professionele horproducenten en bedrijven. 

391