Selecteer uw taal:

Borstel voor horren

Dalupo levert mohair borstel als halffabrikaat uit voorraad. Deze borstels zijn geschikt voor ons universele horprofiel.

De 'rug' van elke borstel is 6,7 of 6,9mm breed. Deze past in een 'borstelslot' van 7,5mm breed bij 1,5mm hoog.

De borstel is verkrijgbaar in 3 hoogtes: 4mm, 10mm en 15 mm. Dit is inclusief de 'rug'. 

De 4mm hoge borstel wordt gebruikt bij een hor voor een aluminium kozijn of een voorzet hor die 'op de dag' wordt gemonteerd. De borstel wordt dan ingebracht op de platte kant van het horprofiel en zorgt ervoor dat de hor geen schade veroorzaakt op het kozijn. De 4mm borstel is verkrijgbaar in grijs en zwart en is verpakt op rollen van 500 strekkende meter.

De meest gebruikte borstel is de 10mm versie. Deze wordt ingebracht op de kopse kant van het universele horprofiel. Dit type klemhor wordt gebruikt voor kunststof kozijnen en houten kozijnen. De borstel dient om de zijkant af te dichten. De 10mm borstel is verkrijgbaar in grijs en zwart en is verpakt op rollen van 225 strekkende meter.

De 15mm hoge borstel kan ook gebruikt worden als alternatief voor de 10mm borstel. Verder wordt deze borstel ook gebruikt om inmeetfoutjes snel te kunnen oplossen. De 15mm borstel is verkrijgbaar in grijs en zwart en is verpakt op rollen van 110 strekkende meter.

Alle borstels zijn gemaakt uit materiaal dat zowel in de buitenlucht als in de zon te gebruiken is.

Kijkt u voor de mogelijkheden in onze catalogus.                

 

Let op: Dalupo richt zich op de professionele horrenproducent en levert alleen aan bedrijven.

Bel mij terug

Bent u geïnteresseerd in onze producten of heeft u een vraag? Wij zijn u graag van dienst. Vul uw gegevens in en wij nemen contact op.

391