Universeel horprofiel

Dalupo levert het universele horprofiel als halffabrikaat uit voorraad. Dit profiel wordt ook wel klemhor of klemhorprofiel genoemd. Dit type is met behulp van verschillende accessoires te gebruiken bij elk type kozijn.

  • Voor toepassing in een kunststof kozijn kunnen de sleufklemmen of draaiklemmen worden gebruikt. Op de kopse kant van het profiel kan een borstel worden gemonteerd die voor afdichting zorgt.

  • Voor toepassing in een houten kozijn kunnen de sleufklemmen of veerstiften worden gebruikt. Op de kopse kant van het profiel kan een borstel worden gemonteerd die voor afdichting zorgt. 

  • Voor toepassing in een aluminium kozijn kunnen de draaiklemmen worden gebruikt. In deze configuratie wordt er een 4mm borstel gebruikt op de platte kant van het horprofiel. Hierdoor beschadigd het kozijn niet.

  • Ook voor toepassing op een naar buiten draaiend kozijn kan dit profiel worden gebruikt als voorzethor. Dalupo levert de hiervoor benodigde draaiwervels en borstels. 

Het universele horprofiel is leverbaar in de volgende kleuren: RAL 9001, RAL 9010, RAL 9016, RAL 6009, RAL 5011, RAL 7016, RAL 6064, RAL 8022 en brute.   

Kijkt u voor de mogelijkheden in onze catalogus.                          

 

Let op: Dalupo richt zich op de professionele horrenproducent en levert alleen aan bedrijven.

405